Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Cyklistka vjela na přechod pro chodce přímo před přijíždějící auto

Policie hledá svědky dopravní nehody, neviděli jste ji právě vy?

Autor: Jana Holá úterý 30. dubna 09:29 , aktualizace 09:39

Nehody Pátrání

     Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, během které se střetlo osobní auto s cyklistkou. K této události došlo ve středu 17. dubna letošního roku krátce po sedmnácté hodině ve Varšavské ulici v Karlových Varech.

     Podle policie k nehodě mělo dojít tak, že cyklistka vjela z pravé strany na přechod pro chodce, kde došlo ke střetu s projíždějícím osobním vozidlem značky Škoda, které jelo ve směru do Horovy ulice. 

     Při dopravní nehodě utrpěla cyklistka zranění, se kterými byla záchranáři transportována do nemocnice. 

     Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na linku 158. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto PČR


Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.