Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dodávky se skútrem

Nedání přednosti si vyžádalo zranění řidiče motocyklu

Autor: Jana Holá pátek 10. května 13:49 , aktualizace 13:50

Nehody

     Včera okolo půl čtvrté odpoledne došlo ve Šlovicích na křižovatce nedaleko autobusové zastávky k dopravní nehodě, během které se střetla dodávka Ford se skútrem Aprilia.

     Z místa bylo hlášeno zranění osoby, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     "Na místě dopravní nehody zasahovala jednotka z Přeštic. Hasiči zajistili prostor události, provedli protipožární opatření a poskytli součinnost záchranářům," uvedl nám mluvčí hasičů.

     "Muž narozený v roce 1982 utrpěl středně těžké zranění s lehkou poruchou vědomí, byl transportován na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," doplnila mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1982 jel s motocyklem Aprilia od Dobřan a na křižovatce zřejmě nerespektoval dopravní značení "Stop", kdy nedal přednost v jízdě vozidlu Ford, které jelo od Plzně a řídil ho řidič narozený v roce 1996.
     Došlo ke střetu, při kterém motocyklista utrpěl zranění. Vzhledem k utrpěnému zranění nebylo možné provést u motocyklisty dechovou zkoušku a byl u něj nařízen odběr krve. U řidiče osobního vozidla byla dechová zkouška negativní. Příčinou a veškerými okolnostmi se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov,"
uzavřela mluvčí policie.

Foto: HZS


Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.