Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Mladiství chlapci měli nejen kapsy plné peněz, ale našli u nich i pervitin, nůž a boxer

K zadržení velice neobvyklých pachatelů došlo v bývalé plzeňské Škodovce

Autor: Karel Aleš sobota 27. dubna 17:10 , aktualizace neděle 28. dubna 07:56

Drogy Zadržení pachatele

Partner článku – Inter distribution


     V noci na dnešek kolem půl desáté zadrželi strážní z bezpečnostních služeb Tuebor General Service a High Security v prostorech jedné z hal v bývalé plzeňské Škodovce dva mladíky, kteří tam neoprávněně vnikli a poté se před strážnými ukrývali mezi zde uloženými trubkami.

     Strážní na místo pochopitelně přivolali policisty, aby jim oba ještě nezletilé chlapce předali.

     Překvapení ale nastalo v okamžiku, když policisté oba mladíky, jednoho teprve šestnáctiletého a druhého sedmnáctiletého, podrobili osobní prohlídce. Postupně jim totiž z kapes vytahovali železného boxera, vystřelovací nůž, svazečky bankovek a také sáček s pervitinem.

     Samotné vniknutí do objektu by policisté dle všeho kvalifikovali na pouhý přestupek, ale vzhledem k překvapivému nálezu u obou chlapců si šetření na místě nakonec převzali kriminalisté. "Mohu potvrdit, že jsme převzali dva mladistvé chlapce a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání provinění Nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Zajištěná nažloutlá krystalická látka bude zaslána na odborné policejní pracoviště k provedení expertízy.
     Po provedení všech úkonů jsme pak oba mladíky předali zákonným zástupcům a případem se samozřejmě dál zabýváme," doplnila nám dnes mluvčí policie.


Inter distribution

Prodejce špičkových značkových klasických i farmářských skleníků a doplňků k nim - přímý dovozce. Vše pro zavlažování skleníků i zahrad. Poradenství a servis.