Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Chodec musel být po střetu s autem uveden do umělého spánku

Policie zjišťuje totožnost sraženého muže i okolnosti střetu

čtvrtek 4. ledna 12:13 , aktualizace 12:13

Nehody Policie Záchranáři

Partner článku – Express servis


     Včera těsně po šesté hodině večer došlo v Nádražní ulici v Boru u Tachova k velmi vážné dopravní nehodě, během které osobní vůz srazil chodce.
     Z místa bylo hlášeno velmi vážné zranění hlavy sraženého muže, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a byl povolán i vrtulník Letecké záchranné služby.

     Hasiči zajistili místo nehody, zatímco sraženého muže si do péče převzali záchranáři. "Pacient byl v umělém spánku s vážným zraněním hlavy transportován na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín," uvedli nám záchranáři.

     Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1962 jel s osobním vozidlem tovární značky Citroën ve směru od obce Nová Hospoda do centra obce Bor, kdy v Nádražní ulici došlo z prozatím nezjištěných důvodů k střetu jeho vozidla s dosud neznámým chodcem."

     Policie nyní zjišťuje nejen, proč ke střetu došlo, ale i kdo je sražený muž. "Dechová zkouška byla u řidiče negativní, u chodce nebyla vzhledem k jeho zdravotnímu stavu dechová zkouška provedena, proto byl vyžádán odběr krve. V současné době zjišťujeme totožnost chodce," doplnila mluvčí policie.

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.