Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při střetu vozů byla zraněna žena a dítě

Na vozidlech vznikla škoda téměř tři čtvrtě milionu korun

neděle 7. ledna 14:39 , aktualizace 14:45

Hasiči Nehody Policie Záchranáři


     Včera kolem páté hodiny odpoledne došlo na hlavním tahu z Plzně na Nepomuk u Chválenic k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění ženy a dítěte, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu.
     Záchranáři si do péče převzali řidičku Fordu a její šestileté dítě, přičemž oba po ošetření transportovali do nemocnice.

     "Řidič vozu Mercedes narozený v roce 1993 jel od Vlčtejna a dle všeho se na vozovce chtěl otočit když došlo ke střetu se za ním jedoucím Fordem Kuga řízeným řidičkou narozenou v roce 1987. Škoda byla odhadnuta na 700 tisíc korun," uvedla nám tisková mluvčí policie s tím, že provedené dechové zkoušky byly u řidiče i řidičky s negativním výsledkem a okolnostmi nehody se policisté dále zabývají. 


 


AZ Catering services s.r.o.

AZ Catering pro Vás zajistí: rautové pohoštění, buffet, korporátní oslavu, občerstvení při semináři nebo konferenci, významný firemní oběd, recepci, banket, koktejl, občerstvení při firemním plesu, občerstvení při kulturní a společenské události nebo tematickou akci pro pobavení Vašich hostů.