Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda mezi Plzní a Sulkovem, viník měl pozitivní test na pervitin

V místě, kde se silnice kříží s dálnicí D5, probíhá zásah složek IZS

pátek 12. ledna 18:34 , aktualizace 19:25

Doprava Nehody

Partner článku – Ski klinovec


     Dnes v šest hodin večer došlo k vážné dopravní nehodě na silnici mezi Plzní a Sulkovem v místě, kde se silnice kříží s dálnicí D5.
     Vzhledem k tomu, že z místa bylo hlášeno zranění minimálně dvou osob, k události vyjížděly všechny záchranné složky.

     Na křížení došlo ke střetu vozů Hyundai a Volkswagen. Záchranáři z Karlovarska, kteří místem nehody náhodně projížděli, si prakticky okamžitě do péče převzali dvě zraněné osoby. 
      Hasiči poté zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

      Podle prvotních informací jel Hyundai řízený ženou po hlavní silnici směrem od Plzně na Sulkov a řidič Volkswagenu sjížděl z dálnice ve směru od Prahy, odbočoval na Plzeň a nedal tak ženě přednost při nájezdu na přivaděč. Při nárazu aut byl vůz Volkswagen odhozen na středová svodidla a Hyundai mimo vozovku. 

     Podle mluvčí policie VW Passat řídil muž narozený v roce 2004 a dle všeho nedal přednost ženě narozené v roce 1974, která řídila vozidlo značky Hyundai. Řidič i řidička měli testy na alkohol negativní, ale u mladého muže test na přítomnost drog reagoval pozitivně na pervitin.


 


Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.