Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet dodávky s osobním vozem, hasiči vyprošťovali dva zraněné

Po nehodě zůstali ve vozech zaklíněni oba řidiči

čtvrtek 18. ledna 07:31 , aktualizace 08:18

Hasiči Nehody Policie Záchranáři

     V noci na dnešek po deváté hodině došlo nedaleko Švihova ke střetu dodávky s osobním vozem.  
     Z místa bylo hlášeno zaklínění a možné vážné zranění dvou osob, takže k nehodě vyjížděly všechny záchranné složky.

     Hasiči řidiče obou vozidel museli vyprostit pomocí hydraulických nástrojů, zároveň zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí sorbentu.

    "Záchranáři na namístě ošetřili ženu narozenou v roce 1973, která byla zaklíněná ve voze, a poté ji se středně těžkými zraněními transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Muž narozený v roce 1992, který jel v dodávce, utrpěl zranění lehčí až středně těžké a vzhledem k mechanice nehody byl směřován na Traumacentrum téže nemocnice," uvedla nám mluvčí záchranářů.

    "Řidič narozený v roce 1992 jedoucí s vozidlem značky Fiat Ducato ve směru od Švihova na Červené Poříčí při projíždění mírné levotočivé zatáčky vlivem únavy usnul a s vozidlem přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem tovární značky Škoda Superb řidičky narozené v roce 1973, přičemž po střetu bylo vozidlo Škoda odraženo na svodidla. Dechové zkoušky provedené u řidiče i řidičky byly s negativními výsledky. Celková škoda na vozidlech byla vyčíslena na 295 tisíc korun," uvedla k nehodě tisková mluvčí policie.

Foto HZS

 

 



Pubec.cz

Hlavní činností firmy je zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu a nájmu všech typů rezidenčních nemovitostí určených k bydlení nebo k rekreaci, ale též nemovitostí pro komerčním využití jako jsou výrobní areály, skladové haly, administrativní budovy a jiné.