Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Mladý řidič nezvládl řízení a s vozem se převrátil do pole

Utržené kolo z vozu našli hasiči přibližně 100 metrů od vraku

úterý 30. ledna 13:47 , aktualizace 13:47

Nehody


     Dnes před jedenáctou hodinou dopoledne došlo mezi Dobřany a samotou Wartův mlýn k dopravní nehodě, během které mimo vozovku vyjel a poté se přes střechu ještě převrátil osobní vůz značky Jaguar.
     Podle svědků jelo vozidlo před nehodou velmi vysokou rychlostí, což by potvrzoval i fakt, že utržené kolo z vozu bylo nalezeno přibližně 100 metrů od vraku.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco řidiče si do péče převzali záchranáři. "Dvaadvacetiletého muže jsme s lehkým zraněním transportovali na chirurgii nemocnice ve Stodu," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 2001 jel s vozidlem značky Jaguar ve směru od Dobřan na Šlovice, z dosud nezjištěných příčin vjel na pravou krajnici a následně havaroval do pravého silničního příkopu. Dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu a přesnou příčinou i veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov," doplnila nám informace mluvčí policie.


 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.