Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet Tatry s osobním vozem, na místo musel vrtulník LZS

Při vážné dopravní nehodě byla bohužel těžce zraněna žena s dětmi

Autor: Karel Aleš sobota 2. března 14:49 , aktualizace 17:02

Doprava Nehody

Partner článku – Express servis


     Dnes po druhé hodině odpoledne došlo jihovýchodně od Staňkova na silnici mezi Poděvusy a penzionem Zelený háj u odbočky na Čermnou k vážné dopravní nehodě, během které se střetl nákladní vůz Tatra s osobním vozem Škoda.

   Z místa bylo hlášeno zřejmě vážné zranění několika osob včetně dětí, takže k nehodě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale byl povolán i vrtulník letecké záchranné služby.

       Hasiči zajistili prostor nehody a provedli vyproštění zraněné ženy i dvou dětí z osobního vozu.
     "Došlo ke zranění tři osob, řidička utrpěla vážná zranění a byla v bezvědomí letecky transportována na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Spolu s ní byly zraněny i dvě děti, utrpěly středně těžká zranění a při vědomí byly obě transportovány na Akutní příjem téže nemocnice," upřesnila tisková mluvčí záchranářů.

     Silnice byla po dobu zásahu zcela uzavřena.

     "Podle dosud zjištěných skutečností řidička osobního vozu značky Škoda narozená v roce 1982 s největší pravděpodobností přejela do protisměru a došlo ke střetu s nákladním automobilem.
     Požití alkohol před jízdou bylo u řidiče nákladního vozu na místě vyloučeno dechovou zkouškou, u řidičky byl vzhledem k jejím zraněním nařízen odběr krve,"
doplnila mluvčí policie s tím, že komunikace nyní bude minimálně dvě hodiny neprůjezdná.


 


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.