Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet vozů

Ranní dopravní nehoda uzavřela hlavní tah z Plzně na Nepomuk

Autor: Karel Aleš úterý 5. března 07:40 , aktualizace 08:56

Doprava Nehody

Partner článku – Vyresme.cz


     Dnes kolem půl šesté ráno došlo na silnici I/20 z Plzně na Nepomuk mezi Vlčtejnem a Sečí k dopravní nehodě, během které se čelně střetly dva osobní vozy. Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili prostor události a provedli protipožární opatření, silnice byla uzavřena a záchranáři si do péče převzali dva zraněné, z nichž jednoho po kontrole zdravotního stavu ponechali na místě.

     "Záchranáři transportovali ženu narozenou v roce 1999 se středně těžkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři.

     "Řidič narozený v roce 1982 jel s vozidlem Ford po komunikaci I/20 ve směru od obce Vlčtejn na Blovice a při předjíždění nákladního vozidla došlo k čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem BMW, které řídila řidička narozená v roce 1999," popsala okolnosti nehody tisková mluvčí policie a doplnila, že dechové zkoušky byly u řidiče i řidičky negativní.

      Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov.

Foto HZS

 


Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.