Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda, na místě přistával vrtulník LZS

Vrtulník do nemocnice přepravuje třináctiletého chlapce, osmnáctiletou dívku transportují pozemní cestou

Autor: Jana Holá sobota 27. dubna 13:21 , aktualizace 14:20

Doprava Nehody


     Dnes před půl jednou odpoledne došlo na silnici č. 19 mezi Borovnem a Míšovem k dopravní nehodě. Z místa byl hlášen střet dvou aut s možným zraněním více osob včetně dětí, takže k nehodě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale vzlétl i vrtulník LZS.

     Záchranáři si na místě převzali dvě zraněné osoby a po ošetření je transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň. Hasiči mezitím zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.

     "My jsme si na místě převzali do péče osmnáctiletou dívku, která utrpěla středně těžké zranění a při vědomí jsme ji transportovali na Akutní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. Třináctiletého chlapce, také se středně těžkými zraněními a při vědomí, jsme transportovali letecky na Emergency téže nemocnice," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     Na místo vyjížděli i specialisté z firmy Drony SIT k přesnému zaměření místa nehody.

     Policie nehodu na místě šetří, čekáme na jejich zprávu a po obdržení ji samozřejmě doplníme. 

Aktualizace:

     "Dle dosud zjištěných skutečnosti jel řidič narozený v roce 1980 s vozidlem značky Ford Mondeo ve směru od Borovna na Míšov, kdy se při odbočování střetl s vozidlem stejné značky řidiče narozeného v roce 1957, které předjíždělo další vozidlo a první vozidlo značky Ford.
     Při nehodě došlo ke zranění dvou osob, které jely jako spolucestující v prvním vozidle Ford. Alkohol byl na místě u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Policisté se nehodou dále zabývají,"
doplnila informace mluvčí policie.

Komunikace je průjezdná kyvadlově. 


Remont-car

Moderní multiznačkový autoservis s důrazem na kvalitu služeb a moderním pracovním prostředím Diagnostika Servis | Odtah | Likvidace pojistných událostí | Další služby