Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Těžce opilá žena smetla lampu a pak s vozem skončila v křoví

Opilé ženě chtěl v jízdě velmi kuriózním způsobem zabránit její partner, úmysl se však poněkud nezdařil

Autor: Karel Aleš čtvrtek 2. května 10:51 , aktualizace 10:52

Alkohol Cizinci Nehody


     Včera večer po deváté hodině došlo v Plzni v Gerské ulici na výjezdu z Plzně u konečné zastávky tramvajové linky 4 k dopravní nehodě, během které ze silnice vyjel vůz Volkswagen Tiguan.

     Podle svědků řidička jedoucí směrem ven z města náhle vyjela vpravo mimo vozovku, kde narazila do obrubníku a následně do sloupu lampy veřejného osvětlení. Poté vycouvala, pokusila se odjet, ale porazila dopravní značku a skončila s autem v příkopu. Po tomto výkonu žena snahu z místa odjet vzdala, vystoupila, a když budeme citovat svědky, doslova se z místa kamsi odpotácela.

     K nehodě vyjeli hasiči, kteří zajistili prostor a provedli protipožární opatření, zatímco policisté začali pátrat po řidičce. Tu se jim po chvíli podařilo kontaktovat a vysvětlit jí, že se na místo musí dostavit. Ukrajinka po příchodu policistům přiznala, že před jízdou pila alkohol, což následně potvrdila i policisty provedená dechová zkouška. 

     Policisty, kteří nehodu na místě šetřili, pochopitelně mimo jiné zaujala i kola vozu. Jedno totiž bylo na prázdné pneumatice a u druhého obutí chybělo úplně. To však vysvětlil druh ženy, který se v průběhu šetření na místo dostavil a policistům vysvětlil, že měl obavy, aby opilá žena s autem někam neodjela, a tak u něj kola sám vypustil.
     Jak ale vidno, ani toto značně svérázné bezpečnostní opatření nezabralo a žena přesto s vozem odjela.

     "Mohu potvrdit, že policisté cizinku podrobili testu na přítomnost alkoholu, který ukázal hodnotu 2,19 promile," doplnila informace mluvčí policie s tím, že se policisté událostí dále zabývají.

     Ukrajinku tak samozřejmě v nejbližší době čeká obvinění z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky.

BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.