Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Při dopravní nehodě byly zraněny dvě ženy

Nedání přednosti na silnici z Plzně do Karlových Varů skončilo střetem vozů

Autor: Petr Novák čtvrtek 9. května 16:04 , aktualizace 16:04

Nehody

Partner článku – RK Salzmann


     Dnes před druhou hodinou odpoledne došlo na silnici I/20 vedoucí z Plzně do Karlových Varů na křižovatce u Hunčic k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy. 

     Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili prostor události, provedli protipožární opatření a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny pomocí.

     Záchranáři si do péče převzali dvě zraněné ženy. "Z místa jsme transportovali dvě ženy ve věku šedesát čtyři a čtyřicet jedna let, obě s lehčími zraněními do Fakultní nemocnice Lochotín," uvedli nám záchranáři.

     "Řidička narozená v roce 1961 jela s vozidlem značky Mitsubishi od Všerub na Hunčice a dle všeho zřejmě nedala přednost vozidlu Škoda jedoucímu po hlavní komunikaci ve směru od Karlových Varů.
      Společně s řidičkou narozenou v roce 1981 ve vozidle Škoda cestovaly další dvě ženy, které byly po nehodě transportovány k lékařskému ošetření. Dechové zkoušky byly u obou řidiček negativní. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov,"
doplnila informace tisková mluvčí policie.

Foto HZS


RK Salzmann

Rodinná firma s realitním zaměřením v plzeňském regionu. Prodej a pronájem: nemovitostí - byty | domy pozemků - stavební i hospodářské | komerčních nemovitostí - developerské projekty | obchody | haly