Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Zfetovaná žena založila požár v bytovém domě Na Belánce

Kvůli oznámení o ozbrojeném muži před hasiči dovnitř vstupovali policisté s balistickými štíty

neděle 7. ledna 17:09 , aktualizace 19:44

Drogy Hasiči Policie Záchranáři

Partner článku – www.rb.cz


     Dnes před pátou hodinou odpoledne vyjížděly všechny záchranné složky do jednoho z domů v ulici Na Belánce v Plzni, kde byl nahlášen požár bytu.

     Na místo jako první dorazili policisté a zjistili, že hořely dveře bytu v suterénu, které před jejich příjezdem stačil uhasit obyvatel domu. Protože ale z bytu někdo, zřejmě žena, křičel cosi o muži ozbrojeném nožem, policisté dovnitř vstoupili vybaveni balistickým štítem.

     Uvnitř bytu nalezli silně rozrušenou ženu a muže, který údajně spal. Následně bylo zjištěno, že žena trpí zřejmě následkem užití drog halucinacemi, a protože jí dveře bytu, který prý chtěla opustit, nešly otevřít, zapálila je.

     Policisté ženu i muže, u kterého bylo podezření, že se nadýchal zplodin hoření, předali do péče záchranářům. "U ženy narozené v roce 1992 šlo pravděpodobně o silnou intoxikaci omamnými látkami neznámého původu a množství. Z toho byla transportována na protialkoholní záchytnou stanici. Muž byl po vyšetření ponechán na místě," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Přijali jsme oznámení o požáru bytu a na místě bylo zjištěno, že jde o zahoření bytových dveří. Žena a muž nalezení v bytě měli oba pozitivní test na omamné a psychotropní látky. Bližší okolnosti případu v tuto chvíli zjišťujeme," doplnila mluvčí policie.


www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!