Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Noční požár budovy

Za téměř milionovou škodou by mohl stát žhář

středa 10. ledna 01:54 , aktualizace 13:32

Hasiči


     V noci na dnešek před druhou hodinou vyjížděli hasiči do Chrančovic na severním Plzeňsku k nahlášenému požáru jednopodlažní budovy.

     Na místo vyjelo pět jednotek profesionálních i dobrovolných hasičů. "Z vnitřku hasiči vynesli jednu propanbutanovou lahev. Po rozebrání konstrukcí střechy a dohašení všech ohnisek jsme objekt předali majiteli," uvedl tiskový mluvčí hasičů.

     Škoda na majetku byla předběžně odhadnuta těsně pod milion korun, na zjištění přesné příčiny požáru pracuje vyšetřovatel hasičů a policisté. Podle prvotních informací nelze v tuto chvíli vyloučit, že by za požárem mohl stát i žhář.
      "Zabýváme se veškerými okolnostmi požáru domu, ke kterému došlo v noci na severním Plzeňsku. Dnes v dopoledních hodinách bude provedeno ohledání místa činu za přítomnosti policisty se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání akcelarantů hoření," doplnila tisková mluvčí policie. 

Aktualizace:
      Ohledání požářiště žhářství nepotvrdilo a příčinou požáru byl podle mluvčího hasičů nevyhovující technický stav spalinové cesty.

Foto HZS

D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.