Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dva převrácené nákladní vozy během dopoledne

Obě dopravní nehody na několik hodin zcela uzavřely silnice

Autor: Petr Novák čtvrtek 21. března 14:24 , aktualizace 14:24

Doprava Nehody


     Dnes kolem osmé hodiny ráno došlo na silnici mezi obcemi Vojkovice a Damice poblíž Ostrova k dopravní nehodě, během které se nákladní vůz značky DAF s přívěsem převrátil na bok mimo vozovku.

     Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob a k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky. Řidiče a spolujezdce bylo třeba z kabiny vozu vyprostit čelním sklem, následně si oba do péče převzali záchranáři a po ošetření na místě je transportovali do nemocnice, dle všeho naštěstí jen s lehkými zraněními.
     Hasiči ze tří jednotek mezitím zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření.

     Jak k nehodě došlo, popsal tiskový mluvčí policie: "Jednasedmdesátiletý řidič měl po projetí zatáčky najet na nezpevněnou krajnici a následně se převrátit. Požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou na místě."

     Silnice byla zcela uzavřena a v současné době se čeká na příjezd jeřábu specializované firmy, který provede vyproštění, aby mohl být provoz obnoven. Začátek vyprošťovacích prací je odhadován na čtvrtou hodinu odpoledne.


     U podobné dopravní nehody zasahovaly všechny záchranné složky dnes dopoledne také v Okružní ulici v Aši, kde se na bok převrátilo nákladní vozidlo značky Mercedes převážející zeminu, která se při nehodě vysypala na vozovku.

     I při této nehodě řidič utrpěl lehké zranění a byl záchranáři transportován do nemocnice. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče provedena s negativním výsledkem.

     Silnice byla kvůli rozsypanému nákladu také uzavřena, v době vydání článku by již měl být provoz v obou směrech obnoven.

Foto HZS

dokrabic.cz

Jsme přepravní a vyklízecí společnost, která nabízí své stěhovací služby po celé České republice. Zejména se zaměřujeme na vyklízení bytů, stěhování domů nebo provozoven a bourání objektů. Vykupujeme interiérové nebo exteriérové vybavení a techniku.