Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet motocyklu s autem v Liticích

Při včerejší večerní dopravní nehodě utrpěl zranění mladý motorkář

Autor: Petr Novák pondělí 26. února 10:25 , aktualizace 10:45

Nehody

Partner článku – Za oponou


     Včera v šest hodin večer došlo v Plzni Liticích k dopravní nehodě, během které se střetl mladý motorkář s autem, a poté s motocyklem skončil na trávníku mimo silnici.
     Z místa bylo hlášeno zranění motocyklisty a k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali mladého muže, kterého po ošetření transportovali na chirurgické oddělení Fakultní nemocnice s lehkým zraněním.

     Podle informací z místa motocyklista nestačil dobrzdit za před ním jedoucím vozem, který odbočoval vlevo.

     "Podle dosud zjištěných skutečností jel řidič narozený v roce 2007 s motocyklem Yamaha po Klatovské ulici od ulice V Lukách směrem k ulici V Kolonii, přičemž nepřizpůsobil rychlost jízdy a ve snaze vyhnout se střetu s před ním jedoucím vozem Fiat Panda řízeným mužem narozeným v roce 1988 strhl řízení vlevo, narazil do levé části vozu. Poté ještě několik metrů pokračoval po trávníku a následně havaroval," popsala nám nehodu mluvčí policie s tím, že požití alkoholu policisté u obou řidičů vyloučili dechovými zkouškami a okolnostmi nehody se dále zabývají.


Za oponou

Jistota skvělého jídla a pití, vynikající gastronomické zážitky, unikátní a inspirativní prostředí... Chutě. Radost. Zážitky. ZA OPONOU.