Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Auto se čtyřmi mladými lidmi narazilo do stromu

Další dnešní vážná dopravní nehoda, spolujezdce musel do nemocnice transportovat vrtulník

Autor: Jana Holá neděle 18. února 18:43 , aktualizace pondělí 19. února 10:38

Doprava Nehody

Partner článku – Ski klinovec

      Dnes kolem půl páté odpoledne došlo na silnici nedaleko Pivoně, což je částí obce Mnichov nacházející se sedm kilometrů jihozápadně od Poběžovic a osmnáct kilometrů severozápadně od Domažlic, k další dnešní vážné dopravní nehodě, v tomto případě k nárazu osobního vozu do stromu.

       Protože z místa bylo hlášeno několik zraněných, vyjely k nehodě všechny záchranné složky a opět vzlétl vrtulník LZS z Líní. Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a z havarovaného vozu vyprostili jednoho ze čtyř cestujících, který zůstal zaklíněný a nebyl schopen se sám z vozidla dostat.     

     Všechny čtyři zraněné si do péče převzali záchranáři. "Letecká záchranná služba transportuje z místa dopravní nehody muže narozeného v roce 2004 s vícečetnými a středně těžkými zraněními na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň a pozemní cestou na Urgentní příjem nemocnice v Domažlicích nezletilou slečnu. Na místě dva další muži pak ošetření odmítli," uvedli nám záchranáři. 

     "Řidič narozený v roce 2005 jedoucí s vozidlem Renault ve směru od obce Pivoň na obec Závist z dosud nezjištěných důvodů vyjel v pravo mimo vozovku a s vozem narazil do stromu. Spolu s řidičem ve voze cestovali ještě tři osoby. Do nemocnice byl letecky transportován spolujezdec a pozemní cestou spolujezdkyně narozená v roce 2008," doplnila informace mluvčí policie s tím, že řidič měl test na přítomnost alkoholu negativní.

Foto: ilustrační

Ski klinovec

Největší lyžařsky propojený areál v ČR. Přes 31 km sjezdovek všech obtížností. 5 lanovek z toho 3 s oranžovou bublinou. Luxusní večerní lyžování na modré sjezdovce dlouhé 1,5km a s nejnovější lanovkou s vyhřívanými sedadly. Lyžařská škola s dětským parkem s posuvnými pásy v Jáchymově.