Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Reklama

Toyota Dolák v Plzni

Největší prodejce automobilů Toyota v České republice představuje nový program Kinto

Autor: Reklama čtvrtek 9. května 08:03 , aktualizace 11:10

Partner článku – Toyota Dolák

Reklamní sdělení

     Ve světě automobilů a jejich dostupnosti je v dnešní době stále co zlepšovat, a to nejen technologicky. Pokud uvažujete o nákupu nového vozidla a váháte mezi pro a proti, obsah tohoto článku vám určitě pomůže při vyhodnocování vašich možností. 

     Toyota Dolák v Plzni není jen dalším prodejcem automobilů. Je to spojení značkového servisu, moderních technologií a profesionálního zákaznického přístupu. Když si vybíráte nové auto, je důležité brát v úvahu nejen samotné vozidlo, ale i celkovou zkušenost spojenou s nákupem a používáním auta. A v tomto ohledu vyniká Toyota Dolák a jejich program operativního leasingu Kinto od Toyoty.

     Toyotu nyní můžete mít bez akontace a za pár tisíc měsíčně. Operativní leasing získává stále větší oblibu jak pro firemní flotily, tak i pro osobní vozové parky. Tento moderní finanční koncept přináší celou řadu výhod, které ho činí atraktivním a efektivním způsobem, jak získat kvalitní vozidla bez nutnosti vlastnictví a s minimálními starostmi.
     Pokud váháte, zda je operativní leasing pro vás ta správná volba, zde je pět klíčových důvodů, proč byste měli tento finanční model zvážit:

Výhody operativního leasingu Kinto:

     1. Flexibilita: Leasing Kinto přináší revoluční přístup k mobilitě. S tímto programem nekupujete jen auto, ale získáváte přístup k celému balíčku služeb. To zahrnuje nejen samotné auto, ale i pojištění, servis a možnost výměny auta. Tato flexibilita umožňuje zákazníkům přizpůsobit si své potřeby a mít jistotu, že se o jejich mobilitu postará Toyota Dolák. Kinto se snaží eliminovat veškeré starosti spojené s vlastnictvím auta. S jednoduchým měsíčním poplatkem získáváte přístup k vozidlu, pojištění, pravidelnému servisu a dalším službám.

     2. Bez akontace: Investice do nového automobilu může být finančně náročná. Kinto vám umožňuje získat nové auto za dostupný měsíční poplatek, což může být pro mnohé zákazníky výhodnější než tradiční nákup. Jedním z hlavních přínosů operativního leasingu jsou nízké počáteční náklady. Místo vysokého vstupního kapitálu spojeného s nákupem vozidla si můžete jednoduše pronajmout vozidlo na určenou dobu. To umožňuje lepší plánování rozpočtu a investování finančních prostředků tam, kde jsou nejvíce potřebné.

     3. Bezstarostná údržba, pojištění a servis: Operativní leasing může zahrnovat celkovou péči o vozidlo, včetně údržby a servisu. Nemusíte se tedy starat o neočekávané náklady na opravy ani o pravidelné servisní termíny. Veškeré tyto aspekty mohou být zajištěny, což vám nejen šetří peníze, ale také čas. Operativní leasing často zahrnuje i pojištění vozidla a asistenční služby, což představuje další úsporu času a peněz. V případě nehody nebo havárie máte zajištěný komplexní servis a podporu, čímž minimalizujete vliv na váš provoz.

     4. Flexibilita a modernizace vozového parku: Díky operativnímu leasingu máte možnost pravidelně obměňovat vozový park bez složitých procesů prodeje a nákupu vozidel. Po skončení leasingové smlouvy si můžete snadno vybrat nová vozidla s nejnovějšími technologiemi a funkcemi, čímž udržujete svou flotilu vždy moderní a konkurenceschopnou.

     5. Profesionální služby autorizovaného prodejce: Toyota Dolák Vám pomůže jak s výběrem auta, tak se zprostředkováním programu Kinto přímo u nich. Vše Vám pomůžou vyřídit a Vy odjíždíte s Vaším vysněným vozem.

     Toyota Dolák v Plzni není jen prodejcem automobilů, je to partner, který se stará o vaši mobilitu a bezpečnost. S operativním leasingem Kinto a vynikajícími bezpečnostními prvky vozů Toyota se můžete cítit jistě a klidně na cestách, vědomi si, že jste v dobrých rukou.


Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.