Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Pátrání

Řidič srazil a vážně zranil šestnáctiletou Natálku, poté z místa zbaběle ujel

Zoufalá maminka a samozřejmě i policisté žádají o pomoc při objasnění vážné dopravní nehody v Plzni Letkově

Autor: Jana Holá úterý 5. března 10:49 , aktualizace 11:10

Nehody Pátrání Policie

Partner článku – Express servis


     S prosbou o pomoc se na nás obrátila zoufalá matka teprve šestnáctileté dívky, kterou v neděli bezohledný řidič srazil ze skútru, zraněnou nechal ležet na silnici a z místa ujel. Dívka je v současné době v nemocnici a podle posledních zpráv jí hrozí, že kvůli utrpěným zraněním bude mít trvalé následky.

"Dobrý den,
     strašně moc bych Vás chtěla požádat o pomoc. V neděli mezi druhou hodinou a čtvrt na tři odpoledne došlo na kruhovém objezdu u Letkova k dopravní nehodě, během které řidič osobního vozu zezadu narazil do skútru naší šestnáctileté Natálky a srazil ji na silnici," napsala nám maminka dívky.

Sama Natálka nehodu popsala takto:
     "Za jízdy do mne vrazilo auto a vytlačilo mne na štěrk, kde jsem nezvládla řízení a ze skútru spadla. Když jsem na zemi otevřela oči, asi dvacet centimetrů přede mnou přibržďovalo to auto, ale nezastavilo a rovnou odjelo směrem na Božkov." 

     "V místě bohužel nejsou kamery, takže vůbec nevíme, kdo Natálku srazil ani proč to auto nezastavilo. Naštěstí po chvíli projížděli místem další řidiči, kteří zastavili a Natálce pomohli, za což jim moc děkujeme.
     Natálka teď leží v nemocnici a mimo jiné má velký hematom na ledvině. Dokonce hrozí, že o ni přijde.
     Chápeme, že se může nehoda stát, ale nechat někoho zraněného ležet na silnici a ujet, to je opravdu trestuhodné. Mělo se jednat o starší vůz Škoda stříbrné barvy, prosíme, pokud ho někdo v uvedenou dobu mezi Letkovem a Božkovem potkal a třeba ho má na palubní kameře, ať se ozve policii. Za informaci vedoucí k nalezení řidiče, který naši Natálku srazil, je jistá odměna. Za pomoc všem moc děkujeme!" dokončila maminka Natálky.

Nehodou se samozřejmě zabývají i policisté

     "Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravní nehody, ke které došlo 3. března kolem druhé hodiny odpoledne na silnici číslo II/180 před kruhovým objezdem ulic Plzenecká, Letkovská ve směru jízdy od obce Starý Plzenec.
     Podle zjištěných skutečností se zde dosud nezjištěné vozidlo střetlo s mladistvou řidičkou motocyklu značky Kymco Agility. Řidič nezjištěného vozidla z místa nehody odjel,"
uvedla tisková mluvčí policie s tím, že policisté žádají účastníky a případné svědky této dopravní nehody, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20, telefonicky na čísle 974 325 256 nebo zavolali na bezplatnou linku 158 a pomohli tak s objasněním nehody.


 



Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.