Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

„Bylo to strašné, znělo to jako dopady granátů a jen jsme čekali, kdy nám to utrhne střechu!"

Ošetřovatelky z útulku děkují skvrňanským hasičům

23. února 2022 16:17 , aktualizace 16:36

Hasiči Městská policie Počasí

      Celý konec minulého týdne byl ve znamení silného vichru, o kterém jsme informovali například v článku Rychlost větru už na některých místech dosahuje síly orkánu
      Vichr se krom domů, aut a firem nevyhnul ani plzeňskému Útulku pro zvířata v nouzi umístěnému v lesíku na Borech, kde došlo k pádu několika stromů do areálu i na oplocení.

      „Bylo to strašné, znělo to jako dopady granátů a jen jsme čekali, kdy nám to utrhne střechu. Psy jsme samozřejmě stáhli včas z venkovních výběhů do vnitřních. Své svěřence dobře známe, takže pejskům, kteří více trpí stresem, štěňatům a seniorům, jsme se více věnovali a uklidňovali jsme je,“ popsala nám děsivé hodiny, které na útulku prožila, jedna z ošetřovatelek.

    Ke zranění žádného ze zvířecích svěřenců ani zaměstnanců při této události naštěstí nedošlo, poškozeno ale bylo několik plotů a výběhů.

    "Velké poděkování patří jednotce Sboru dobrovolných hasičů Plzeň - Skvrňany, která přijela, moc nám pomohla a polámané stromy okamžitě odstranila," uvedla nám ošetřovatelka na závěr.  

Foto MP a Hasiči

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.