Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná dopravní nehoda, na místě přistával vrtulník LZS

U čelního střetu dvou aut zasahují všechny záchranné složky

Autor: Petr Novák neděle 18. února 13:24 , aktualizace 14:16

Doprava Nehody

Partner článku – Express servis


      Dnes kolem půl jedné došlo u Hrádku na silnici 18332 vedoucí z Rokycan do Mirošova k vážné dopravní nehodě, během které se čelně střetla dvě osobní auta.

     Z místa bylo hlášeno zaklínění a zřejmě vážné zranění minimálně jedné osoby, takže k nehodě vyrazily nejen všechny pozemní záchranné složky, ale z letiště v Líních vzlétl i vrtulník LZS.

     Ukázalo se, že obě vozidla, tedy Nissan a Mercedes, řídily ženy a jedna z nich zůstala ve vraku svého vozu zaklíněna.

     Silnice musela být zcela uzavřena. Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a vyprostili vážně zraněnou řidičku.
     Obě ženy si do péče převzali záchranáři. "Ženu narozenou v roce 1963 jsme transportovali letecky na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín s mnohočetnými a vážnými zraněními. Druhou ženu narozenou v roce 1974 jsme transportovali pozemní cestou na Urgentní příjem téže nemocnice s lehkým zraněním," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Dosavadní výsledky šetření nasvědčují tomu, že řidička vozu Nissan Juke narozená v roce 1963 jela směrem na Mirošov, kdy z dosud nezjištěných důvodů přejela do protisměru, kde se střetla s protijedoucím vozem Mercedes řidičky narozené v roce 1974. Požití alkoholu před jízdou bylo vyloučeno u obou žen provedenou dechovou zkouškou," doplnila informace mluvčí policie.


 

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.