Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Pro muže popáleného při výbuchu musel letět vrtulník LZS

Muž byl prvotně ošetřen na Emergency FN Plzeň Lochotín a poté přemístěn na popáleninové centrum Praha Vinohrady

pátek 19. ledna 11:44 , aktualizace 12:50

Záchranáři

Partner článku – Express servis


     Dnes ve čtvrt na deset vyjížděli záchranáři do Boru u Tachova, kde bylo nahlášeno zranění muže při svařování.
     "Záchranáři byli volání k úrazu způsobenému pravděpodobně výbuchem při svařování. Muž narozený v roce 1971 utrpěl zranění v oblasti hlavy a horní části hrudníku," popsala nám zásah tisková mluvčí záchranářů.

     S ohledem na mužovo zranění byl na místo povolán i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní a k zajištění místa jeho přistání vyjeli hasiči.
     "Muž byl z
 místa transportován Leteckou záchrannou službou k dalšímu ošetření na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín a následně pak na popáleninové centrum Praha Vinohrady," sdělila mluvčí záchranářů.

     "Můžeme potvrdit, že jsme dnes přijali oznámení o zranění muže narozeného v roce 1971, ke kterému došlo, když svařoval kovové součásti pomocí CO2. Muž byl letecky přepraven do nemocnice, kde byl zajištěn odběr krve ke zjištění, zda nebyl ovlivněn alkoholem. V tuto chvíli probíhá ve věci další šetření," doplnila informace mluvčí policie.

Foto ilustrační LZS


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.