Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Test inteligence jménem Americká

Po Šumavské má Plzeň další síto na nepříliš chytré neřidiče

5. dubna 2022 12:03 , aktualizace 12:23

Doprava Městská policie

    Plzeň zřejmě neplánovaně vytvořila další test inteligence pro neřidiče. První byl v podobě zákazu vjezdu do Šumavské ulice a další takový nedávno vznikl v uzavřeném úseku Americké třídy.
     Jak jinak totiž vysvětlit, že do obou těchto míst, kde je zákaz vjezdu a velmi často zde hlídkují strážníci, téměř pravidelně s vozidly vjíždějí i lidé bez řidičských průkazů nebo se zákazy řízení.

     Posledním takovým byl včera ráno řidič vozu Ford Transit. "Dvaačtyřicetiletý muž z Domažlicka na sebe upozornil nerespektováním dopravního značení na Americké třídě a strážníci Dopravní skupiny jej proto zastavili a vyzvali k předložení dokladů. Muž u sebe ale neměl řidičský průkaz a následnou lustrací v příslušné evidenci strážníci zjistili, že muž není držitelem žádného řidičského oprávnění," popsala tisková mluvčí strážníků s tím, že si na místě celou záležitost převzali k dalšímu šetření policisté. 


 



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.