Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Sražené dítě ve Skvrňanech

Malá holčička při střetu utrpěla zranění

28. srpna 2023 21:09 , aktualizace 21:18

Nehody Záchranáři

Partner článku – www.rb.cz


     Dnes před osmou hodinou večer došlo ve Vojanově ulici v Plzni na Skvrňanech k dopravní nehodě, při které osobní vůz Škoda Fabia srazil pětiletou holčičku.

     Podle informací z místa jel starší řidič od ulice Terezie Brzkové, když z pravé strany vyběhla mezi auty malá holčička a aniž by tomu řidič mohl jakkoli zabránit, narazila do boku jeho vozu. Dívenka po střetu spadla zpět mezi zaparkovaná auta, a protože utrpěla zranění, na místo vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody a dívenku, která krom odřenin utrpěla zřejmě i zlomeninu nohy, si do péče převzali záchranáři. "Pětiletou pacientku jsme při vědomí transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     Policisté u řidiče vyloučili požití alkoholu dechovou zkouškou a nehodou se dále zabývají.


 


www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!