Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Opilý ukrajinec napadl obsluhu na romské svatbě

Cizinec s téměř třemi promile skončil v poutech

11. března 2018 23:34 , aktualizace pondělí 12. března 07:28

Alkohol Cizinci Napadení

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

      K případu napadení obsluhy museli v sobotu kolem půl osmé večer vyjíždět policisté i strážníci k restauraci Lidový dům v ulici K Cihelnám v Plzni - Černicích. Zde podle svědků probíhala romská svatba a v jejím průběhu došlo ke slovní rozepři mezi mladým Ukrajincem a obsluhou. Ta nakonec přerostla až ve fyzickou potyčku.

     Na místo přivolaní strážníci a policisté nalezli dva muže a snažili se celou situaci uklidnit. Cizinec se ale choval agresivně i vůči nim a musel tak nakonec skončit v poutech.
     "Došlo k fyzické rozepři mezi cizincem narozeným v roce 1994 a mužem narozeným v roce 1966. Oba muži byli pod vlivem alkoholu, cizinec nadýchal dokonce 2,95 promile. Věc řešíme jako přestupek proti veřejnému pořádku a proti občanskému soužití," uvedla tisková mluvčí policie.

Foto: Ilustrační

 

Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.