Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Cyklista je velice vážně zraněný

Dvaaosmdesátiletý cyklista vjel před auto jednadvacetiletému řidiči

12. prosince 2019 14:24 , aktualizace 15:53

     Dnes odpoledne kolem čtvrt na dvě došlo v Dobřanech v ulici Stromořadí ke střetu cyklisty s osobním autem. Cyklista byl vážně zraněn na hlavě a velmi krvácel. Na místo tak okamžitě vyjeli všechny záchranné služky.
     První byli na místě za necelých pět minut od vyhlášení poplachu dobřanští hasiči, kteří okamžitě zahájili předlékařskou první pomoc a krátce po nich dorazili i záchranáři, kteří zraněného seniora převzali a transportovali s těžkým zraněním na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň.
     Cyklista i VW Bora jeli stejným směrem, přičemž cyklista jel první. K nehodě dle svědků mělo dojít tak, že starý muž na kole chtěl odbočit, nedal ale znamení a vjel tak vozu do cesty. Tuto verzi však zatím policie nepotvrdila a nehoda je stále ještě v šetření.
     Mluvčí policie uvedla, že auto řídil muž narozený v roce 1998 a kolo senior narozený v roce 1937. Dechová zkouška na alkohol byla u řidiče negativní, u seniora pak nešla z důvodu jeho zranění provést a bude nařízen odběr krve v nemocnici.


 


Eldar Taxi

Mladá taxislužba, působící na Plzeňském trhu krátce, ale zároveň první společnost v Plzni, která ke zprostředkování objednávek využívá moderní technologie. Našim cílem je spokojenost zákazníků, a toho se snažíme docílit kvalitou služeb za příznivou cenu.