Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nákladní vůz narazil do domu

Řidič po dopravní nehodě skončil v nemocnici

Autor: Jana Holá pátek 24. května 10:48 , aktualizace 10:49

Nehody

     Včera okolo čtvrté hodiny odpoledne došlo na křižovatce ulice Politických vězňů a náměstí 5. května v Holýšově k dopravní nehodě, během které nákladní vůz Iveco narazil do domu. 

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče nákladního vozu, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněného řidiče a po ošetření na místě ho transportovali do nemocnice.

     "Řidič nákladního vozidla Iveco jel ulicí Politických vězňů ve směru jízdy do ulice Jiráskova, podle dosud zjištěných skutečností při průjezdu levotočivé zatáčky najel řidič vozidla na pravý okraj pozemní komunikace a následně narazil přední částí do domu. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče narozeného v roce 1998, který byl převezen do nemocnice k ošetření. Požití alkoholu bylo u něj vyloučeno dechovou zkouškou. Příčinou a okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají," uvedla nám k nehodě tisková mluvčí policie.   

Foto PČR

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.