Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Nepozorný řidič se zasekl pod Rondelem a zcela si zničil nástavbu dodávky

Nerespektování dopravního značení Zákaz vjezdu vozidel, jejichž výška přesahuje vyznačenou mez, se rozhodně nevyplácí

4. prosince 2022 19:05 , aktualizace 19:46

     Dnes odpoledne kolem půl páté došlo v Plzni v garážích Kauflandu u Rondelu ke kuriózní dopravní nehodě. Řidič dodávky značky Iveco nerespektoval dopravní značení Zákaz vjezdu vozidel, jejichž výška přesahuje vyznačenou mez a pokusil se z parkoviště vyjet místem výrazně nižším.

     Následný náraz nástavby dodávky do pilíře ji pak zcela zničil a vozidlo na místě zůstalo zaklíněné. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Na místo vyjeli dopravní policisté a hasiči, kteří zabezpečili místo nehody a po zadokumentování a zaprotokolování nehody policií vozidlo vyprostili a spustili zpět na parkoviště, kde následně museli zbytky nástavby rozřezat a rozstříhat.

      Policisté mezitím řidiče podrobili dechové zkoušce, která byla s negativním výsledkem a poté nehodu na místě vyřešili v příkazním řízení.


 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.