Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Dva sražení chodci, jeden doslova proletěl předním sklem

Oba byli sraženi ve stejný moment v Plzni, ale každý na jiném místě

9. prosince 2016 20:14 , aktualizace pondělí 31. července 15:08

Bezdomovci Nehody

     Dnes v půl sedmé večer došlo v ulici U Prazdroje, přímo naproti Hornbachu k vážné dopravní nehodě, kdy osobní auto srazilo chodce narozeného v roce 1971 a ten doslova proletěl předním sklem vozu. 
     Svědci nám nehodu na místě podrobně popsali a uvedli, že muž ještě společně se ženou přecházeli tuto frekventovanou magistrálu v místě, kde neměli co dělat a z křoví, které roste ve středním dělícím pásu, vstoupili přímo před jedoucí vozidlo. 
     Oba měli být bezdomovci, ženu jsme na místě sice zastihli, mluvit s ní ale pořádně nešlo pro její velmi vysoký stupeň opilosti. Na dotaz, co se jejímu příteli stalo, uvedla, že měl epileptický záchvat, když jsme se jí ptali, jestli tedy muž měl záchvat před touto nehodou uvedla, že ne, že ho měl včera nebo ve středu a o nehodě vlastně ani nevěděla. Potvrdila ale, že muž byl opilý stejně jako ona, že pijí již dva dny. „Z místa jsme transportovali velmi vážně zraněného muže, který utrpěl polytrauma, na Emergency Fakultní nemocnice Lochotín,“ uvedl mluvčí záchranářů.

     Naprosto ve stejný okamžik srazilo další auto také muže a dle všeho také bezdomovce, ale tentokrát pro změnu u věznice Bory. 
     Zde jela vietnamská rodina autem a muž měl jít přímo středem mostu, kde zřejmě zakolísal a vstoupil přímo pod jejich auto. „Zde jsme ošetřili a z místa transportovali zraněného muže narozeného v roce 1975 na chirurgii Fakultní nemocnice Lochotín,“ doplnil mluvčí ZZS.