Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Přiopilí Němci si kašnu spletli s vířivkou

Plzeň je pro německé turisty zřejmě městem dobrého piva, vířivek na náměstí a velmi malých pokut

10. července 2023 18:57 , aktualizace 19:30

Alkohol Cizinci Městská policie


     V noci ze soboty na neděli před půlnocí si strážník obsluhující městský kamerový systém na náměstí Republiky v Plzni všiml dvojice mužů, kteří se rozhodli osvěžit se v kašně Velbloud. Nejdříve si zaskákali, pak se slastně cachtali a nakonec se pohodlně usadili a kašnu využívali jako whirlpool neboli vířivou vanu.

     Na místo samozřejmě vyrazila hlídka strážníků, která oba koupající se muže zastihla ještě v kašně a vykázala. Podle našich informací se jednalo o dva přiopilé Němce. 
     "Jednání obou pětatřicetiletých cizinců bylo na místě vyřešeno v příkazním řízení, tedy pokutou," uvedla nám tisková mluvčí městské policie.


     Tradice vlézt nám do kašny je překvapivě nejvíce rozšířena u německých turistů, loni jsme o jejich koupání v kašně psali celkem čtyřikrát. Zde je jeden z uvedených případů:

Jacuzzi na náměstí Republiky v Plzni

    Policisté řešili případ ze soboty 11. června 2022, kdy se pět cizinců na náměstí svléklo a použilo kašnu Anděl jako sprchu i jacuzzi, tedy hydromasážní vanu. Podle našich informací šlo o turisty z Německa.


    Mluvčí policie nám k tomuto případu uvedla, že na místo vyjeli policisté z Oddělení hlídkové služby, muže z kašny vykázali a věc vyřešili v příkazním řízení, tedy pokutou.


 


TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost