Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Loupež v Tylovce, pachatel dopaden již na Americké

Osmačtyřicetiletý muž přepadl a zranil dítě!

10. srpna 2017 11:26 , aktualizace 12:14

Zadržení pachatele

     Velikou gratulaci si opět zaslouží policisté z Oddělení hlídkové služby Plzeň za bleskurychlé dopadení pachatele zvláště závažné trestné činnosti.

     Toto pondělí si před druhou hodinou odpoledne v Tylově ulici v Plzni vyhlédl 48letý muž nezletilou dívku, beze slov k ní přistoupil zezadu a podkopl jí nohy. Když bezbranné dítě leželo na zemi, pachatel jí ze zad strhl zavěšený látkový batoh a z místa utekl. Muž tímto útokem dívence způsobil zranění, která si vyžádala následné ošetření v nemocnici.

     Případ si okamžitě převzali kriminalisté a ihned se rozjelo pátrání po tomto pachateli, kterého policisté z OHS díky velmi dobrému popisu dopadli do dvou hodin od loupeže na Americké třídě u pomníku Díky, Ameriko!
     "Kriminalisté obvinili 48letého muže ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. V současné době podal policejní komisař podnět k podání návrhu na vzetí do vazby obviněného. V případě pravomocného rozsudku hrozí muži trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do deseti let," uvedla k případu mluvčí policie.

Foto ilustrační, OHS na Americké zadržení pachatele

Autosalon Dajbych

Plzeňský specialista na terénní vozy a jejich úpravy. Značky Toyota, INEOS Grenadier a Isuzu. Prodej off-road příslušenství ARB. Náš tým má největší zkušenosti v ČR, terénním vozům rozumíme a umíme je upravit přímo na míru pro nadšence, firmy i složky IZS. Jsme profesionálové ve 4x4.