Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Mejdan se nevyvedl - tři chlapi mě znásilnili najednou

Do ulice V Šipce se v sobotu ráno sjeli policisté ze širokého okolí - žena si však vše vymyslela

5. února 2018 11:03 , aktualizace 11:54

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     V sobotu po deváté ráno se v Plzni do ulice V Šipce začali sjíždět policisté ze širokého okolí a také se není čemu divit, před dveřmi domu stála plačící žena, která uváděla, že v bytě byla s pěti muži a tři z nich jí měli znásilnit.
     Policisté okamžitě začali zajišťovat podezřelé i svědky, výjezd začal s ohledáním místa činu a kriminalisté zahájili vyšetřování. Ve velice krátké době se ale začalo ukazovat, že verze oznamovatelky má trhliny a brzy se skutečně potvrdilo, že žena si vše vymyslela, údajně ze vzteku, protože byla na muže naštvaná. Vše tedy vyřešila tak, že vyšla před dům a telefonicky ohlásila své znásilnění.
     "My můžeme potvrdit, že jsme na místě zjistili, že skutečně nedošlo k žádnému protiprávnímu jednání," uvedla mluvčí policie.

Bohužel v poslední nejde o jediný případ falešného znásilnění:

"Dal mi facku, svlékl mě a vykonal soulož!"

     Dvacetiletá dívka se bála své babičky a tak si vymyslela znásilnění. Pořádný malér zařídila tak čtyřiadvacetiletému muži a nyní ho má sama.
     Vše začalo tím, že mladá dívka, dle našich informací z Horšovského Týna, počátkem tohoto roku oznámila policistům, že byla znásilněná. Následně velice detailně kriminalistům vylíčila, jak ji čtyřiadvacetiletý muž znásilňoval, popsala, jak ji odvezl do svého bytu, nejprve udeřil přes tvář, pak ji svlékl a nakonec s ní vykonal násilnou soulož.
     Znásilnění je zvlášť závažný zločin, takže se případem začali okamžitě intenzivně zabývat kriminalisté specializující se na tu nejhorší kriminalitu a ti brzy zjistili, že k sexu sice došlo, ale proběhl zcela jinak.
     Kriminalisté dívce prokázali, že se jednalo se o dobrovolný pohlavní styk. Oznamovatelka se nakonec sama přiznala a uvedla, že si znásilnění vymyslela ze strachu z reakce své babičky.
     Dívce zřejmě vůbec nepomyslela na to, že by nevinnému muži hrozilo nejen pět let, ale zřejmě by mu tak zničila celý život.
     "Záznam o sdělení podezření ze spáchání trestných činů křivé obvinění a křivá výpověď jsme již dvacetileté ženě předal a nyní jí hrozí až tři roky odnětí svobody," uvedla k tomuto případu mluvčí policie.

Dvě znásilnění za víkend v Holýšově

     Domažličtí kriminalisté v současné době prověřují další oznámení o znásilnění, které během několika dnů hned dvakrát podala padesátiletá žena. V sobotu 20. ledna a v úterý 23. ledna žena oznámila znásilnění v bytě v Holýšově.
     V prvním případě jí policisté na místě při dechové zkoušce naměřili 3 promile alkoholu v krvi, v druhém bylo odborné měření s výsledkem 2,39 promile alkoholu v krvi.
     I v tomto případě ale vše také začíná nasvědčovat tomu, že žena si znásilnění opakovaně vymyslela. Tento případ zatím ale uzavřen není.


Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.