Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Čelní střet auta s motocyklistou

První vyjížďka skončila těžkým zraněním, motorkáře do nemocnice transportoval vrtulník LZS

19. února 2019 09:56 , aktualizace 10:10

Nehody Záchranáři

     Skoro jarní počasí vylákalo první motocyklisty a bohužel hned došlo k první vážné nehodě. V neděli 17. února po čtvrté hodině odpoledne jel řidič ze Sušice s vozidlem značky Ford Mondeo ve směru od Bojanovic na Horažďovice. Když předjížděl v pravotočivé zatáčce vozidlo značky Škoda Octavia, střetl se v protisměru čelně s motocyklem Kawasaki Ninja a poté bočně narazil do předjížděného vozu Škoda.
     Motocyklista po nárazu vyjel vpravo, kde motocykl narazil do svodidel.
     "Šestatřicetiletý muž spadl z motocyklu, utrpěl těžké zranění a byl leteckou záchrannou službou transportován do nemocnice v Plzni," uvedla tisková mluvčí policie. 
     U dalších dvou řidičů byly dechové zkoušky s negativními výsledky. "U šestačtyřicetiletého řidiče vozidla Ford byl proveden i test na návykové látky, který byl též negativní," doplnila mluvčí policie. 
     Po prohlídce  policisté od vozidla Ford zadrželi osvědčení o registraci vozidla, příčinu i okolnosti dopravní nehody dále prověřují.
     Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

Foto: PČR

 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!