Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda na Vinicích, jezdce museli resuscitovat

Motocyklista z neznámého důvodu náhle najel do zaparkovaných vozidel

12. srpna 2022 19:42 , aktualizace 22:34

    Dnes v podvečer kolem půl osmé došlo v Plzni v Brněnské ulici k velice vážné dopravní nehodě, konkrétně ke střetu motocyklu Yamaha se zaparkovanými auty Alfa Romeo a Škoda.
     Z místa bylo hlášeno zřejmě rozsáhlé zranění a bezvědomí motocyklisty, takže k nehodě okamžitě zamířily všechny záchranné složky.

     Na místě proběhla resuscitace motocyklisty nejprve svědky nehody a poté si ho o péče převzali záchranáři s hasiči. Následně asi pětatřicetiletého muže, bohužel stále v bezvědomí, se zajištěnými dýchacími cestami a ve vážném zdravotním stavu, transportovali záchranáři do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.

     Jak k nehodě došlo nyní na místě šetří policisté, kteří si povolali i specialisty s dronem, aby z výšky podrobně nasnímali prostor nehody.
     Podle svědka, který celou nehodu viděl, je možný i kolaps jezdce ještě před střetem s auty. Svědek nám uvedl, že řidič jel pomalu, pak mu měla poklesnout hlava, zřejmě nechtěně zrychlil, poté motocykl prudce vyrazil, vybočil z jízdní dráhy, přejel do protisměru a narazil do aut.

     Čekáme na zprávu policie a poté budeme samozřejmě aktualizovat.

Aktualizace:

     U řidiče motocyklu narozeného v roce 1988 s ohledem na jeho zdravotní stav nebylo možné provést dechovou zkoušku a proto byl nařízen odběr krve ve zdravotnickém zařízení.


 


KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.