Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Motorkář najel do plotu a nyní bojuje o život

Velmi vážně zraněného muže museli záchranáři transportovat na umělé plicní ventilaci šedesát kilometrů

25. srpna 2021 08:07 , aktualizace 13:44

Nehody

     Dnes ráno po půl osmé došlo mezi Houstouní a Svržnem na Domažlicku k dopravní nehodě. Podle prvotních informací zde motocyklista prorazil ohradu a měl by být velmi vážně zraněný. Bohužel dnes ráno šlo již o druhý případ dopravní nehody s vážným zraněním, kdy hustá mlha znemožnila vzlet vrtulníku LZS. I v tomto případě na místo vyjeli záchranáři jen pozemní cestou a velmi vážně zraněného muže středního věku museli transportovat za umělé plicní ventilace na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň, tentokrát téměř šedesát kilometrů
     "Sedmačtyřicetiletý muž z Poběžovicka řídil motocykl Suzuki po komunikaci II. třídy číslo 197, kdy jel ve směru od obce Štítary na Svržno. Při průjezdu levotočivou zatáčkou, zřejmě vlivem nepřiměřené rychlosti, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do oplocení pozemku a betonového sloupu," popsala tisková mluvčí policie s tím, že vzhledem ke zranění muže nebyla na místě provedena dechová zkouška a policisté si vyžádali odběr krve v nemocnici.
     O život motorkáře nyní bojují lékaři ve Fakultní nemocnici v Plzni, mluvčí nemocnice nám uvedla, že muž utrpěl těžká poranění a jeho zdravotní stav je velmi vážný.

Foto ilustrační

Další vážná nehoda z dnešního rána:

Vozidlo čelně narazilo do kamenné zdi, bohužel kvůli mlze nemohl vzlétnout vrtulník

Vozidlo čelně narazilo do kamenné zdi, bohužel kvůli mlze nemohl vzlétnout vrtulník

25. 08. 2021, 07:51, aktualizace 25. 08. 2021, 10:53

Těžce zraněného muže museli záchranáři transportovat sanitkou 55 kilometrů


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!