Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Motorkář je po nárazu do zábradlí v kritickém stavu

Muže transportovali letecky za umělé plicní ventilace na Emergency FN Plzeň a lékaři nyní bojují o jeho život

3. července 2022 14:20 , aktualizace 16:21

     Dnes ve dvě hodiny odpoledne došlo v Rejštejně, na dřevěném mostu přes řeku Otavu, k velmi vážné havárii jezdce na motocyklu značky BMW.
     Podle informací přímo z místa měl motorkář narazit do zábradlí a utrpět při tom velmi vážná zranění hlavy, takže na místo vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale byl také povolán i vrtulník Letecké záchranné služby z Líní.

     Hasiči na místě připravili plochu pro přistání vrtulníku, zajistili prostor nehody, poskytli součinnost záchranářům a zlikvidovali únik provozních kapalin. Následně vrtulník transportoval těžce zraněného muže do Fakultní nemocnice Plzeň. "Muže narozeného v roce 1969 transportujeme letecky a ve velmi vážném stavu za umělé plicní ventilace na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň," uvedli nám záchranáři s tím, že zajištění dýchacích cest bylo vzhledem k pacientově stavu značně komplikované.

     Podle tiskové mluvčí policie jel motocyklista po dřevěném mostu přes řeku Otavu, dle všeho nezvládl řízení a došlo k jeho pádu.
     Test na přítomnost alkoholu samozřejmě vzhledem k mužově stavu proveden být nemohl a byl proto nařízen odběr krve. Policisté se touto nehodou nadále zabývají.


 


Vochoc Trade, s.r.o.

Dodavatel a výrobce osobních ochranných pracovních pomůcek. Nejširší sortiment OOPP, velké skladové zásoby a skvělé služby. Dlouholeté zkušenosti nám dodávají profesionalitu a možnost okamžitě reagovat na Vaše požadavky. Absolutní špička ve svém oboru - to je Vochoc!