Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič zemřel na místě

Další dnešní dopravní nehoda, tentokrát bohužel s tragickými následky

29. srpna 2023 15:16 , aktualizace 19:17

Doprava Nehody Smrt Záchranáři

     Dnes kolem jedenácté hodiny dopoledne došlo na silnici II. třídy č. 193 nedaleko Pocinovic k velmi vážné dopravní nehodě. Na místo vyjížděly všechny složky IZS, byl povolán vrtulník LZS a silnice mezi obcemi Borovice a Velký Malahov byla zcela uzavřena.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři se snažili resuscitovat staršího řidiče. "Můžeme potvrdit, že na místě zasahovaly pozemní výjezdové skupiny oblasti Domažlice a vrtulník Letecké záchranné služby z letiště v Líních. Muž utrpěl velmi vážná traumatická zranění a přes veškerou snahu zasahujících záchranářů musel lékař konstatovat jeho úmrtí na místě," uvedli nám záchranáři.

     "Řidič narozený v roce 1963 jel s osobním vozidlem tovární značky Smart ve směru od obce Velký Malahov na obec Borovice, v prudké pravotočivé zatáčce nepřizpůsobil na mokré vozovce rychlost, dostal smyk a vjel do pravého příkopu, kde narazil do stromu. U řidiče proběhla neúspěšná resuscitace. Byla nařízena soudní pitva a šetření nehody si na místě převzali domažličtí kriminalisté," doplnila tisková mluvčí policie.

Foto: CNN Prima News