Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Plivali po nich z okna, pak je zbili

Manželský pár napadli při venčení psa, žena skončila v nemocnici

9. prosince 2019 17:20 , aktualizace 20:02

Alkohol Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

      Včera jsme informovali o případu napadení, po kterém v péči záchranářů skončil mladík zbitý před klubem Nekonečný Šum v Doudlevecké ulici v Plzni.

Hádka v baru skončila ublížením na zdraví

Hádka v baru skončila ublížením na zdraví

08. 12. 2019, 16:24, aktualizace 08. 12. 2019, 21:15

Policisté pátrají po pachatelích i svědcích napadení před Nekonečným Šumem

     Když jsme na místě natáčeli, upozornil někdo z kolemjdoucích hlídku strážníků, která byla také na místě, že jen o pouhých pár desítek metrů dál na křižovatce Doudlevecké a Heldovy ulice napadla skupina údajně Romů manželský pár. Než se však hlídka stačila k události přemístit, již zde zasahovali policisté.
     Podle informací z místa zde měl manželé kolem druhé hodiny ráno venčit psa, když po nich mladíci začali plivat z okna domu.
     Muž se proti této prapodivné zábavě mladých mužů poněkud nevybíravě ohradil, a to mladíky rozhněvalo natolik, že z domu vyběhli a manželský pár napadli pěstmi.
     Při útoku utrpěl zranění obličeje nejen muž, ale mladíci neváhali pěstí do obličeje udeřit ani ženu, kterou zranili natolik, že musela být po ošetření na místě transportována na chirurgické oddělení.
     Případem se proto začala zabývat policie.
     "Zabýváme se případem napadení manželského páru, kdy žena narozená v roce 1966 a muž narozený v roce 1977 měli být napadeni mladíky narozenými v letech 1999 a 2002. 
     Mladíci při dechové zkoušce na alkohol nadýchali 1,04 a 1,6 promile.
     Případem se dále zabýváme, proběhnou výslechy i další šetření a poté bude rozhodnuto o právní kvalifikaci,"
uvedla k případu tisková mluvčí policie. 


 


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.