Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách

Bezdůvodný a surový útok na staršího muže

Opilý bezdomovec napadl a zkopal muže na zastávce

21. března 2023 17:13 , aktualizace 17:16

Alkohol Bezdomovci Napadení Zadržení pachatele


     V pátek 17. března krátce před pátou hodinou odpoledne došlo na autobusové zastávce v Karlových Varech k naprosto bezdůvodnému a surovému útoku na staršího muže. 
     "Muž na zastávce oslovil jemu neznámého pětašedesátiletého muže, kterého následně fyzicky napadl několika údery pěstí a kopy do celého těla. Napadený muž musel být následně převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice," popsal nám událost mluvčí policie.

     Policisté po útočníkovi začali okamžitě pátrat a po několika minutách ho poblíž zastávky zajistili a převezli na obvodní oddělení k provedení dalších úkonů. Podle našich informací se mělo jednat o místního známého bezdomovce, který byl v době útoku silně opilý a dle všeho neměl k napadení muže žádný důvod, vyjma toho, že se mu prostě jen chtělo.

     "Policisté šestatřicetiletému muži z Kolínska sdělili podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť se výtržnictví dopustil opakovaně," doplnil informace mluvčí policie. 

Foto ilustrační

TUEBOR General Service

Ostraha objektů • Služba na akcích • Střežení VIP osob • Pulty centrální ostrahy • Projekty PZTS/EZS • Výjezdová jednotka v Plzni, Rokycanech, Sušici, Klatovech, Domažlicích i Tachově • Poradenská činnost