Foto

Muž ženu na lávce bil přímo před kamerou

Dalšímu napadání ženy zabránili městští strážníci, podezřelého zajistili a předali policistům

Autor: Petr Novák pátek 17. května 10:33 , aktualizace 10:39

Městská policie Napadení

Partner článku – Alfa Tactical


     V úterý 14. května před půl jedenáctou večer si operační důstojník městské policie všiml na kamerovém systému města Chebu, že na lávce na Švédský vrch dochází ke konfliktu muže a ženy, kteří se evidentně nepohodli. Slovní konflikt ze strany muže nakonec vygradoval natolik, že ženu i fyzicky napadl. Aby operační zabránil dalšímu napadání ženy, samozřejmě okamžitě na místo vyslal hlídky. 

     "Tento incident byl po celou dobu monitorován městskými kamerami. Strážníci po uklidnění agresora a ukončení úkonů předali celou věc pro podezření ze spáchání trestné činnosti Policii ČR," uvedl ředitel Městské policie Cheb.

     "Na místo jsme byli přivoláni městskou policií, kdy jsme si celou věc převzali. Jelikož bylo zjištěno, že se jedná o partnery a žena odmítla věc řešit, jednání muže bylo vyřešeno naší hlídkou v příkazním řízení za rušení nočního klidu," uvedl tiskový mluvčí Policie ČR.

Shodou okolností jsme, jak postupovat v případech domácího násilí, tedy násilí mezi partnery, právě dnes informovali v článku: 

Policie v našem kraji každoročně řeší několik vážných případů domácího násilí

Policie v našem kraji každoročně řeší několik vážných případů domácího násilí

17. 05. 2024, 08:03, aktualizace 17. 05. 2024, 09:02

Víte, jak pomoci obětem domácího násilí či na koho se pro pomoc obrátit?


Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.