Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Video

Další nebezpečné předjíždění

Řidič musel zastavit aby zabránil čelnímu střetu s nezodpovědným řidičem

24. září 2021 15:26 , aktualizace 15:26

Doprava

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Na naši redakci se obrátil další řidič s velice nepříjemným zážitkem, při kterém ho včera mezi Draženovem a Babylonem ohrozil nezodpovědně předjíždějící řidič:

Dobrý den Krimi - Plzeň,
     chtěl bych se podělit o nepříjemný zážitek, který jsme měl ve čtvrtek 23. září ve 13:44 cestou do práce na silnici 1/26 mezi obcemi Babylon a Draženov.
     Je mi jasné že po zveřejnění videa na mém nebo Vašem kanále, se v komentářích od některých chytráků, objeví komentáře typu: ,,vždyť se vlastně nic nestalo...", ale tohle mohlo skončit opravdu ošklivě.

     S dotazem, čeho se řidič na videu dopustil, jsme se obrátili na tiskovou mluvčí policie. "Řidič se dopustil ohrožení protijedoucího vozidla při předjíždění. Za tento dopravní přestupek by v případě vypátrání řidiči hrozil až zákaz řízení všech motorových vozidel minimálně na šest měsíců," uvedla nám.


 




Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.