Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto Video

Nebezpečné předjíždění

Video ukazuje, jak moc nebezpečně se jezdí v místě, kde včera došlo k velmi vážné nehodě

17. srpna 2022 18:56 , aktualizace 18:57

Doprava Nehody

     Včera jsme informovali o velmi vážné dopravní nehodě, ke které došlo na křižovatce U Diany nedaleko Třemošné. Krátce poté nám přišel mail a video od čtenáře, které ukazuje, jak se na tomto místě bohužel často jezdí.

"Dobrý den,
     váš článek o nehodě u Třemošné mi připomněl nedělní incident, který se odehrál na stejném místě. Opravdu nebezpečně předjíždějící řidič a obzvlášť tam... Posílám video z autokamery, třeba by se vám hodilo jako upozornění pro lidi, ať nejezdí jako blázni, zdraví máme všichni jen jedno a pohled na fotky z té nehody jsou strašné,"
napsal nám čtenář.

     Jednáním řidiče na videu se již zabývají policisté.



Citovaný článek je zde:

Vážná dopravní nehoda u Třemošné

     Včera po desáté hodině dopoledne došlo na křižovatce U Diany nedaleko Třemošné k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy a jeden z nich byl poté odražen do pole. Z místa bylo hlášeno několik zraněných a k nehodě proto vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo události a asistovali záchranářům v ošetřování zraněných. "Na místě evidujeme tři zraněné dospělé osoby a jednu nezletilou osobu. Hasiči zajistili místo události a asistovali s ošetřováním s ošetřováním zraněných a jejich následným transportem do vozidel," uvedl tiskový mluvčí hasičů.

      Silnice je v tuto chvíli neprůjezdná. Okolnosti a příčinu nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     Podle mluvčí policie k nehodě došlo tak, že řidič narozený v roce 1958 jel ve voze VW Passat ve směru od Třemošné na Horní Břízu a dle všeho nedal přednost vozidlu Chevrolet, které jelo ve směru od Plzně na Kaznějov a řídil ho muž narozený v roce 1970. V Passatu s řidičem cestovala ještě žena narozená v roce 1957 a také chlapeček předškolního věku.
     Oba řidiči měli test na přítomnost alkoholu negativní.

Foto KP, HZS