Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Supersport skončil ve stromě, škoda je čtyři a půl milionu

U dnešní podvečerní nehody musel přistávat vrtulník a spolujezdce transportovat do nemocnice

22. dubna 2020 20:27 , aktualizace čtvrtek 23. dubna 18:43

Hasiči Nehody Záchranáři

     K havárii luxusního sportovního vozu došlo dnes kolem šesté hodiny večer u Petroviček na Klatovsku.
     "Sedmačtyřicetiletý řidič vozu Ultima GTR jel od obce Petrovičky na Petrovice. V zatáčce podle prvotních informací dostal smyk, vyjel ze silnice a narazil do stromu," popsala tisková mluvčí policie. Na místo vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník LZS.
     Zraněného řidiče i spolujezdce, poté co ho hasiči z vozu vyprostili, si do péče převzali záchranáři. "Z místa dopravní nehody transportujeme letecky muže ve věku cca 35 let s těžkým zraněním na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Pozemní cestou je do Fakultní nemocnice Plzeň transportován i muž narozený v roce 1972 se středně těžkým poraněním," uvedli.
     Podle tiskové mluvčí policie byla dechová zkouška na alkohol provedená u řidiče s negativním výsledkem. Opravdu vysoká je ale odhadnutá výše škody, která se podle všeho vyšplhá na čtyři a půl milionu korun. Ultima GTR je sportovní auto vyráběné v Anglii, které je schopno již v základní verzi s výkonem více než 700 koní dosahovat rychlosti blížící se 400 kilometrům v hodině. V České republice ale jezdí i upravená verze s výkonem dokonce 1011 koní. 
     Přesnou příčinu a průběh nehody policisté dále šetří.

AKTUALIZACE:

Spolujezdec boj o život vyhrál - jeho stav je stabilizovaný!

Spolujezdec boj o život vyhrál - jeho stav je stabilizovaný!

23. 04. 2020, 15:42, aktualizace 23. 04. 2020, 17:10

Při nehodě supersportu byl velice vážně zraněn známý plzeňský barber

Foto: PČR a HZS

 


Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.