Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná nehoda uzavřela výjezd z Plzně na Třemošnou

Hasiči museli z jednoho z vozů vyprostit celou rodinu, tedy muže, ženu a dvě děti

19. července 2021 12:01 , aktualizace 14:47

Doprava Nehody Záchranáři

     Dnes dopoledne před jedenáctou hodinou došlo na Plaské třídě v Plzni, na výjezdu na Třemošnou, k velmi vážné dopravní nehodě. Z místa bylo hlášeno, že je zraněno několik dětí i dospělých, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Silnice musela být zcela uzavřena v obou směrech.
     Hasiči museli z jednoho z vozů vyprostit celou rodinu, tedy muže, ženu a dvě děti, přičemž museli použít i hydraulické nástroje k odstřižení dveří. Na místě nehody zasahovaly také čtyři výjezdové skupiny ZZS. Záchranáři ošetřili a následně transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice celkem pět lidí, dvě ženy a jednoho muže se středně těžkými zraněními při vědomí a také dvě děti, které snad neutrpěly vážnější zranění.
     Dle prvotní informace k nehodě došlo tak, že oba vozy jely souběžně směrem ven z Plzně. Na křižovatce však měla řidička vozu Dacia Duster jedoucím v pravém jízdním pruhu zazmatkovat, dát blinkr doprava, ale náhle odbočit doleva, jako kdyby se chtěla otočit a vracet se zpět do Plzně. Řidička souběžně jedoucího WV Golf již nestačila na vzniklou situaci zareagovat a narazila Dusteru do boku, čímž ho zcela zdemolovala.

Aktualizace:

     "Při dopravní nehodě došlo ke střetu vozidla značky Dacia Duster, který řídila řidička narozená v roce 1990, a které jelo v pravém jízdním pruhu s vozidlem značky VW Golf, který řídila řidička narozená v roce 1977. Test na alkohol byl u obou řidiček negativní. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou stále v šetření policistů," uvedla mluvčí policie. 

      Téměř ve stejnou chvíli zasahovaly záchranné složky i u další vážné nehody: 

Řidička smetla a na místě usmrtila silničáře

Řidička smetla a na místě usmrtila silničáře

19. 07. 2021, 12:59, aktualizace 19. 07. 2021, 16:23

Tragická dopravní nehoda uzavřela přivaděč u Dobřan



Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.