Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Převrácené auto na Koterovské třídě

Třiaosmdesátiletý senior s autem s propadlou technickou cestou na STK poslal další auto do příkopu

13. června 2022 14:30 , aktualizace 15:59

Nehody Záchranáři

     Dnes dopoledne došlo v Plzni na Koterovské třídě ke střetu dvou osobních aut, po kterém jedno z nich skončilo převrácené na střeše. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Dle prvotních informací jel starší řidič s modrou Škodou Octavia ve směru od centra a chtěl odbočit do vjezdu na stanici technické kontroly. Vjezd do STK ale omylem přejel, a proto se chtěl otočit ve vjezdu do další firmy.
     Když pak z tohoto vjezdu vyjížděl, nedal přednost jinému, bílému vozidlu Škoda Octavia, které řídila žena. Došlo ke střetu obou vozů, po kterém byl vůz ženy odražen do příkopu a skončil převrácený na střechu.

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. Zraněnou ženu si do péče převzali záchranáři a transportovali ji do Fakultní nemocnice Plzeň. "Ženu narozenou v roce 1979 jsme transportovali s poraněním ruky na chirurgické oddělení," řekla nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Muž narozený v roce 1939 nedal přednost řidičce, která jela po hlavní komunikaci," uvedla tisková mluvčí policie. Následnou lustrací policisté také zjistili, že řidič neměl platnou lékařskou prohlídku a jeho vůz platnou technickou kontrolu.

      Podle našich informací tentýž řidič se stejným vozem dnes odpoledne způsobil i dopravní nehodu u Nečtin:

Senior zůstal ve vraku zaklíněný, na místo letěl i vrtulník LZS

Senior zůstal ve vraku zaklíněný, na místo letěl i vrtulník LZS

13. 06. 2022, 14:50, aktualizace 13. 06. 2022, 16:00

Více než osmdesátiletého řidiče museli z vozu hasiči vystříhat


 




KS Therm

Nabízíme instalatérské, topenářské a plynařské práce včetně revizí. Dodáváme a montujeme tepelná čerpadla, solární systémy, rekuperace, kogenerační jednotky, kotle, podlahové i stěnové topení či kompletní systémy vytápění. Provádíme zateplování budov, výměny oken a stoupaček i kompletní koupelny.