Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Vážná ranní dopravní nehoda

Při čelním střetu dodávky s osobním vozem byli zraněni oba řidiči

30. března 2023 08:46 , aktualizace 09:30

Doprava Nehody


     Dnes kolem půl páté ráno došlo za Špičáckým Sedlem u lokality Sruby k velmi vážné dopravní nehodě, při které se čelně střetla dodávka s osobním vozem. Z místa bylo hlášeno možné vážné zranění dvou osob, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili místo nehody i protipožární opatření a začali s likvidací uniklých provozních kapalin, zatímco záchranáři si do péče převzali dva zraněné řidiče, které po ošetření transportovali do nemocnice.

     "Řidič narozený v roce 1981 jel s osobním vozem značky Mercedes-Benz po silnici II/190 ve směru od obce Špičák na obec Hojsova Stráž, kdy rychlost jízdy nepřizpůsobil svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu pozemní komunikace a vjel do levého jízdního pruhu, kde se čelně střetl s protijedoucím vozem Ford Transit řidiče narozeného v roce 1994," popsala nám nehodu mluvčí policie s tím, že alkohol byl na místě u řidiče dodávky vyloučen dechovou zkouškou, u řidiče osobního vozu nebylo možné pro zranění dechovou zkoušku provést, proto byl proveden odběr krve v nemocnici.

       Dopravní nehodu dále zpracovávají policisté dopravního inspektorátu v Klatovech.

Foto: HZS

 


Klimahome

Specialista na klimatizace a tepelná čerpadla. O klienty se postaráme od A do Z: poradíme s výběrem, zaměříme, připravíme kalkulaci projektu na míru, profesionálně nainstalujeme a postaráme se o záruční i pozáruční servis. Dokážeme pomoci i se zajištěním financování a vyřízením dotace.