Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Jedno auto po nárazu začalo hořet, další narazilo do stromu

Série dopravních nehod pokračuje na zasněžených silnicích

1. prosince 2023 13:33 , aktualizace 15:35

Doprava Hasiči Nehody Záchranáři

Partner článku – Express servis


     Záchranné složky i dnes v souvislosti se sněžením vyjíždějí k množství dopravních nehod. Zde jsou některé z nich:

     Dnes před půl dvanáctou dopoledne došlo na silnici II/201 mezi Vladměřicemi a Křečovem na severu Plzeňska u Manětína k dopravní nehodě, při které osobní vůz vyjel ze silnice a začal hořet.

     Na místo vyjeli dobrovolní hasiči z Manětína, kterým se podařilo oheň lokalizovat a uhasit dříve, než zachvátil celé vozidlo. Nikdo z posádky vozu nebyl zraněn. 

     "Řidič narozený v roce 1994 jel s vozidlem Dacia ve směru od Manětína na Mladotice, zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu komunikace, s vozidlem se dostal do smyku a dostal se vpravo mimo vozovku, kde narazil do oplocení a stromu. Vozidlo po nárazu začalo hořet a ohořelo i oplocení a strom. U řidiče byla dechová zkouška na alkohol negativní. Policisté věc vyřešili příkazem na místě," sdělila nám tisková mluvčí policie..

 
    Před půl jednou odpoledne došlo mezi Svojkovicemi a Holoubkovem  na Rokycansku k další dopravní nehodě a tentokrát se střetla dvě osobní a jedno nákladní vozidlo.

     Z místa bylo hlášeno zranění, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem, zatímco záchranáři si převzali do péče jednu osobu.

     "Záchranáři na místě ošetřili ženu narozenou v roce 1970, která utrpěla lehčí zranění a byla transportována do nemocnice v Rokycanech," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.


     Před jednou hodinou odpoledne museli hasiči vyjet mezi Velké Dvorce a Mlýnec na Tachovsku vyprostit uvízlý kamion.


     Před druhou hodinou odpoledne došlo k dopravní nehodě na silnici 1808/III z Plzně na Záluží, kde osobní vůz vyjel ze silnice a narazil do stromu. 
     Z místa bylo hlášeno zranění, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si převzali zraněnou řidičku.
     "Žena narozená v roce 1993 neutrpěla žádné zranění a po kontrole na místě nebyl nutný transport do nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů k této nehodě.     

     Okolnostmi všech dopravních nehod se zabývají policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Foto HZS

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.