Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Řidič usnul a přejel do protisměru

Při střetu byla zraněna řidička druhého vozu a tři děti

17. května 2022 17:43 , aktualizace 17:43

Nehody Záchranáři

Partner článku – Advokátní kancelář CINK a partneři

     Již v sobotu jsme informovali o dopravní nehodě, ke které došlo u Chodové Plané na Tachovsku a byli při ní zraněni čtyři lidé včetně tří dětí. Dnes již můžeme k této nehodě doplnit další podrobnosti.

     Ke střetu dvou osobních vozů došlo před čtvrtou hodinou odpoledne mezi Planou a Chodovou Planou. Protože k nehodě došlo na hranici Plzeňského a Karlovarského kraje, k nehodě vyjely záchranné složky z obou krajů.
     Hasiči zajistili místo události i protipožární opatření a čtyři zraněné si do péče převzali záchranáři. "Z místa jsme do nemocnice transportovali ženu a dvě děti, chlapce a dívku školního věku," uvedla nám tisková mluvčí plzeňských záchranářů s tím, že další dítě do nemocnice transportovala posádka z Karlovarského kraje.

      Jak k nehodě došlo popsala tisková mluvčí policie: "Ve směru na Planou jel s vozidlem Škoda Superb třiačtyřicetiletý řidič a z dosud zjištěných skutečnostní vyplývá, že vlivem mikrospánku vyjel do protisměru, kde levou přední částí vozidla narazil do levé části protijedoucího auta značky Škoda Octavia, které řídila sedmačtyřicetiletá žena."
     Po střetu byla Octavie odmrštěna vpravo mimo komunikaci a došlo ke zranění nezletilé spolujezdkyně ve vozidle Škoda Superb, řidičky vozidla Škoda Octavia a jejích dvou nezletilých spolujedoucích. S řidiči policisté provedli dechové zkoušky, které vyloučily požití alkoholu před jízdou, a nehodou se i nadále zabývají. 

Foto PČR

 



Advokátní kancelář CINK a partneři

Advokáti sídlící v centru Plzně specializující se mj. na rodinné právo, trestní právo, občanské právo a řadu dalších oblastí. Rádi Vám poradíme s řešením Vašeho problému, připravíme či zkontrolujeme dokumenty, zastoupíme Vás v soudních sporech či řízeních před správními orgány.