Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Za šest dní počtvrté nalezena

Starší žena se prakticky každý den povaluje opilá na ulici

27. ledna 2021 12:31 , aktualizace 13:22

Alkohol

     Včera ráno telefonicky upozornila náhodná kolemjdoucí strážníky Městské policie Plzeň na ženu sedící na lavičce v Pallově ulici. Starší žena tuto kolemjdoucí zastavila a požádala ji o pomoc s tím, že je na kost promrzlá a na lavičce údajně proseděla celou noc.
     Strážníci samozřejmě okamžitě vyjeli na místo, ženu nalezli a zjistili, že je opilá a ještě ráno nadýchala 0,8 promile, což samozřejmě znamená, že na tuto lavičku musela usednout večer značně podnapilá. Strážníci v ní také poznali dvaašedesátiletou ženu, kterou vezli na záchytku ve čtvrtek, sobotu i v neděli. Psali jsme o ní v tomto článku:

Opilé či zfetované, mrznoucí či řádící

Opilé či zfetované, mrznoucí či řádící

25. 01. 2021, 16:19, aktualizace 25. 01. 2021, 16:44

Emancipace žen, tedy alespoň v oblasti drog a alkoholu, byla v Plzni tento víkend úspěšně dokončena

      Proč se tato žena, která nevypadá jako bezdomovkyně a podle našich informací má i bydliště, takto opakovaně opíjí na ulicích a nejde domů, strážníkům žena neuvedla. Vzhledem k jejímu stavu strážníci na místo přivolali záchranáře.

1. foto včera
2. foto sobota večer

 

   

Mraknet

Společnost zaměřená na montáž, servis a poskytování internetového připojení vč. mnoha dalších služeb jako je telefon, televize, kamerové systémy, servery. Prioritou společnosti je kvalita a špičková péče o zákazníka.